Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Igazi geek vagy gémer vagy?

Minden újdonságot megtalálsz!

Itt a helyed, hogyha szeretnéd magad belevetni a virtuális világ nyújtotta kalandokba! Nálunk megtalálsz minden újdonságot és különlegességet a konzolok és PC-k világából. Minden alkalommal új ajánlatokkal készülünk, hogy könnyen elérhetővé váljanak számodra a frissen megjelenő címek.

Kövess minket Instagramon, hogy napirenden legyél a kihagyhatatlan árainkkal! Ezt könnyedén megteheted, a kép forrása: https://www.instagram.com/konzolokszervize/ linkre kattintva.

Csak győzz válogatni az újabbnál-újabb termékek között! Számos játékhoz mellékelünk ajándékot is az akciós ár mellett, mint az Injustice 2 esetében, ahol megkapod a Darkseid DLC-t, továbbá egy posztert és egy Injustice 2 témájú kártyapaklit is. Ez utóbbiak csak korlátozott mennyiségben kaphatóak, szóval ne habozz sokat, ha le akarsz csapni rájuk!

Ha még nincs konzolod, de szeretnél egyet, akkor boldog tulajdonosa lehetsz egy Xbox One-nak, Playstation 4-nek vagy Nintendo Switch-nek. Összeállíthatod a saját erőművedet a különböző számítógép alkatrészekből, amivel ki tudod sajtolni a játékok legjavát.

Print Friendly, PDF & Email