Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Mi az, amit egy ügyvéd nyújthat, amit elvárhat tőle?

Mi az, amit egy ügyvéd önnek nyújthat?

Mi az, amit egy ügyvéd önnek nyújthat?

Mit tehet meg jogszerűen, és mi az, amiért már felelősségre vonható? Nem ritka, hogy valaki csak utólag szembesül vele, hogy egy bizonyos cselekedete bűncselekmény. Ügyvéd segítségére nem csak akkor van szükség, ha tudatosan sértett törvényt, hanem akkor is, amikor hisz az ártatlanságában.

Ha bármivel megvádolják Önt vagy hozzátartozóját, akkor még az első vallomástétel előtt konzultáljon védőügyvéddel a szakszerű védekezési stratégia kialakítása miatt. Ilyenkor higgadt és ésszerű döntések meghozatala szükséges, ami egy jogban jártas védőügyvéd segítségével lehetséges.

A vád megalapozottságától függően az is lehetséges, hogy ejtik a vádat, esetleg a kár megtérítésével rendezheti a helyzetét, de a bűncselekmény jellegétől függően az is előfordulhat, hogy több éves szabadságvesztés jár a tette miatt. A Vidákovics Ügyvédi Iroda munkatársai ezért tanácsolják mindenkinek, hogy egy tapasztalt, büntetőügyekben jártas ügyvédet keressen, akivel nyíltan megbeszélheti az esetét, aki képviseli, aki érvényesíti a jogait.

Ha már bűncselekmény elkövetésével vádolták meg, akkor nem elég az interneten tájékozódni, személyes konzultációt érdemes igénybe venni. A Vidákovics Ügyvédi Iroda honlapján megtudhatja, hogy mi az, amit egy ügyvéd nyújthat, amit elvárhat tőle.

Print Friendly, PDF & Email