Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Akciós mobiltelefonok? Miért ne?!

akciós mobiltelefonok

Akciós mobiltelefonok

A spórolás életünk alapköve, hiszen mindig jól esik megtakarítani egy kicsit vásárlás közben, hátha azt később valami másra felhasználhatjuk. Az elektronikai cikkek esetében különösen igaz ez, mivel itt viszonylag nagy összegek kerülhetnek kiadásra, és 1-2 elcsípett akcióval többtízezer forintot is megtakaríthatunk, ami azért nem jöhet rosszul hó végén. Az akciós mobiltelefonok rendkívüli népszerűségnek örvendenek továbbra is, hiszen olyan termékekről van szó, melyeket az emberek minden nap használnak.

Sok webáruház és márkabolt szokott akciókat hirdetni a mobilokra, különösen a régebbi, kifutó modellekre. Az újonnan megjelent készülékeknél az akciók viszonylag ritkák. Azért is szeretjük az akciókat, mert egy olyan telefont, mely amúgy kicsit drága, olyan áron vehetünk meg, amit már megengedhetünk magunknak. 10-15%-os akciókkal már egész jó árcsökkenések járnak együtt. Szolgáltatóknál is mindig van egy lista az akciós készülékekről, így a telekom, Telenor és a Vodafone honlapján is érdemes körülnézni, hátha van olyan készülék, mely elnyeri tetszésünket.

Az egyik legnépszerűbb az akciós mobiltelefonok közül a Samsung Galaxy A50, mely 90-100.000 forint körül szokott mozogni, azonban akciós ára a 75-80.000 forintot is elérheti. Az A50 egy kivételesen jól sikerült, közkedvelt mobil lett a piacon, mivel a Samsung meghallgatta a felhasználói kívánságait és végre méretes akkumulátort tett egy olyan modellbe is, mely egyébként nem a csúcskategóriát képviseli. A bőséges a tárhely és a méretes akku mellé még egy integrált ujjlenyomat-olvasó is jár, mely a kijelzőbe lett integrálva.

Akciós mobiltelefonok terén az A50-hez hasonló készülékek igen jó választást jelenthetnek. Érdemes mindig a középkategóriában nézelődni, ugyanis itt már az akciók jelentős spórolásokat hozhatnak, cserébe pedig egész jó készülékeket is kapunk 6,4 hüvelykes, 1080 x 2340 pixeles, Super AMOLEd kijelzőkkel és miegymással egész megfizethető árakon. Nézzünk körbe és figyeljük az akciókat, hiszen jó akciós mobiltelefonokat csíphetünk el!