Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Eladó TV 4K-ban? Miért ne?

Eladó TV

Eladó TV

Hallottunk már híreket, hogy jön a 8K és a legújabb, legélesebb, legtutibb, legbrutálisabb televíziók sokasága, azonban a jelenlegi televíziós műsorszórás, streamelés és egyéb tartalmak továbbra is a 4K-t részesítik előnyben. Ha tehát a tévézés maximális potenciáljára vagyunk kíváncsiak, akkor egy 4K tévé lesz továbbra is az ideális választás. Eladó TV a 4K kategóriában tucatszám van manapság már a piacon. A Samsung, LG, Philips és egyéb cégek is minőségi 4K tévéket nyújtanak a vásárlók számára kiemelt választékban, elérhető árak mellett.

A natív 4K megjelenítés sokáig igen drága volt, manapság azonban már teljes mértékben megfizethető egy ilyen tévé. Miért jó, ha ilyet veszünk? Azért, mert közelebbről is élvezhetjük kedvenc filmjeinket anélkül, hogy látnánk a 1080p rosszabb minőségét. Ha Full HD filmet nézünk és túl közel ülünk a tévéhez, akkor láthatjuk, hogy pixeles a kép, mivel nem elég részletes. Éppen ezért a Full HD filmeket inkább távolabbról szokás nézni. Egy 4K tévénél ez már nem probléma, ugyanis sokkal nagyobb részletesség és felbontás vár minket.

Az eladó TV kategóriákban a 4K-nál ráadásul rengeteg extra funkció vár minket, mely a tévézés élményét javítja. A Philips OLED+ 4K TV például az egyik legmodernebb modell a piacon, mely az igen modern Bowers & Wilkins hangrendszerrel érkezik, hogy átélhessük az igazi házimozi feeling-et otthonunkban. Az eladó TV legnagyobb erélye természetesen a 4K UHD OLED kijelző, melyen minden jelenet lenyűgözően valóságosnak tűnik.

Az új Philips modellekben már minden egyes pixel esetében lehetőség van külön-külön halványításra vagy akár kikapcsolásra is, ez pedig mélyebb feketéket, élénkebb színvilágot és lenyűgöző kontrasztot eredményez. Olyan, mintha nem is valóságos felvételeket néznénk, hiszen még az árnyékok és a csúcsfények részleteit is pontosan képes visszaadni a képernyő. A 4K technológia előnye, hogy elegendő pixel van ahhoz, hogy ilyen extrákat is kivitelezhessünk. Érdemes megnézni a legújabb eladó TV-ket a Philips termékpalettáján!