Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Érdemes akciós mobilokat venni?

akciós mobilok

Akciós mobilok

Mobiltelefonra manapság mindenkinek szüksége van, azonban elég változatos szempontok szerint vásárolnak manapság az emberek mobilokat, hiszen nem mindenkinek ugyanolyan készülékre van szüksége. Van, aki prémium okostelefonokat vásárol, van, aki beéri az egyszerű és olcsó telefonokkal. Aki az utóbbi kategória részesének érzi magát, annak remek lehetőséget kínálnak az akciós mobilok, ugyanis sokszor komoly összegeket lehet spórolni még egy olcsó készülék esetében, ha elcsípünk egy jó ajánlatot.

Az akciós készülékek általában véletlenszerűen kerülnek kiválasztása online webáruházakban, azonban előfordulhat az is, hogy éppen egy kifutó készüléktípusról van szó, és szeretne a forgalmazó még párat eladni, mielőtt leáll a gyártás. Akármelyik eset is álljon fent, akciós mobilok szinte mindig elérhetők a számunkra, ha tudjuk, hogy mit keresünk.

Ha sokat szeretnénk spórolni, akkor érdemes lehet a használt telefonok között is keresgélni, bár érdemes megemlíteni, hogy nem akármilyen használat készüléket szabad manapság venni. A legjobban azzal járunk, ha úgynevezett ’refurbished’, avagy újrafelújított telefonokat veszünk. Ezek olyan készülékek, melyek szinte alig voltak használva, vagy voltak használva, de a bolt felújította őket és olyan állapotba hozta a telefonokat, mintha újak lennének. Az ilyen készülékek általában 10-15%-al olcsóbbak, mint ugyanaz a telefon újonnan, így ez is egy remek spórolási lehetőség, ha kifejezetten akciós mobilokat keresünk.

A Samsung, Apple, Sony, Huawei, Xiaomi és egyéb nagy cégek termékpalettáján is folyamatosan meg lehet találni akciós készülékeket, így nem kell amiatt aggódnunk, hogy valamin nem tudunk majd spórolni. Az új telefonoknál még nem érdemes akciók után nézelődni, azonban néhány hónap elteltével az új készülékek ára is lejjebb megy, sőt, akár akcióssá is válhatnak pár napig. Ilyenkor érdemes lecsapni ezekre a mobilokra! Ha nem akarunk sokat költeni, akkor az akciós mobilok jelenthetik a megoldást. Érdemes kihasználni a piac nyújtotta lehetőségeket.

Print Friendly, PDF & Email