Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Hasznos találmány az e könyv olvasó

E könyv olvasó

Vannak, akik túrázással, televízió nézésével, zene hallgatásával, virtuális játékkal kapcsolódnak ki, míg mások inkább az olvasást választják. Eléggé megcsappant a papír alapú kötetek után a kereslet, de ennek nem feltétlen az az oka, hogy kevesebben vesznek a kezükbe egy jó regényt. Akik haladnak a korral és még a természetet is óvni akarják az e könyv olvasó mellett döntenek. De mégis mi ez a készülék?

Voltaképpen egy összefoglaló névről van szó, hiszen e könyv olvasó minden olyan eszköz, amelyik bizonyos program telepítését követően alkalmas a nagyobb méretű szöveges fájlok megnyitására. Lehet szó okostelefonról, tabeltről, PDA-ról, bármelyik válhat e könyv olvasó berendezéssé. Természetesen ehhez szükség van elektronikus könyvekre is. Egyre több olyan írás van, ami már ilyen formában is megjelenik.

Tény, hogy egy hagyományos kézzel fogható, papírra nyomtatott példánynak megvan a maga varázsa, de az e könyv olvasó előnyihez sem fér kétség. Ha már a mobilunk amúgy is mindig a zsebünkben található, akkor miért is ne alakítanánk nemes egyszerűséggel egy ilyen szerkezetté is? Használjuk ki az elektronika csodáit és tegyük azokat életünk szerves részévé.

Az online végezhető vásárlásnak hála, már otthonról sem kell kimozdulnunk, ha egy e könyv olvasó beszerzését akarjuk elvégezni. Csak beírjuk a megfelelő kulcsszót a keresőbe és máris válogathatunk a termékek között. Ha már e könyv olvasó, akkor legyen az olyan, melyiken könnyedén láthatók a betűk. A tudományos iratok és a klasszikus regények továbbra is várják, hogy olvassuk azokat, még akkor is, ha nem rendhagyó módon tesszük ezt.