Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Hol járnak a Dell laptop árak?

Dell laptop ár

Dell laptop ár

A Dell már igencsak régóta jelen van a laptopok és a Notebook-ok piacán. Alapvetően ugyanolyan laptopokat gyártanak, mint vetélytársaik, azonban a Dell laptop árak igencsak szélesebb skálán mozognak. A legolcsóbb Dell laptop továbbra is 80-100.000 forint körül mozog, azonban a lista tetején komplett 1.300.000 forintért is találni szupergépet, mely azért már egy egész jó használt motor vagy autó ára. Megtéri hát ennyiért venni egy Dell gépet? Van, akinek igen.

A Dell laptop árak nem jelentenek akadályt olyanok számára, akik a prémium top minőséget keresik, vagy egyszerűen csak el szeretnék mondani, hogy a világ egyik legdrágább laptopján böngészik az internetet. De mit tudhat egy majd másfél milliós laptop? Erre a Dell XPS 15 9570 modell fog nekünk választ adni, mely egy igazi erőműnek számít a modern számítógépek piacán. Komoly kihívás már belegondolni is, hogy milyen leleményesség kell ahhoz, hogy ilyen feldolgozóképességet egy ilyen vékony kis szerkezetbe belerakjanak.

Az Intel Core i9-8950HK 6 magos 2.90GH-en üzemelő processzort egészen 4,80GHz-ig lehet turbózni probléma nélkül, így multimédiás tevékenységekre, mint például zeneszerkesztés és videóvágás ez a laptop tökéletes. Minden erőforrással rendelkezik ahhoz, hogy projektünk sikeres legyen. Az 15.6 colos ULTRA HD (3840×2160) LED Touch IPS InfinityEdge kijelző 4k-ban jeleníti meg nekünk a filmeket, játékokat és minden egyebet, mely natívan is biztosítja ezt a felbontást. Lenyűgöző kép, mást nem is várunk ettől az árkategóriától.

Tárhely terén nem lesz problémánk, ugyanis már az SSD is 2 terrabájtos a laptopban. Ami pedig sokak számára a lényeg: az nVidia Geforce GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 minden modern játékkal megbirkózik akár 4k felbontáson is. Ezen felül a Dell laptop sok egyéb finomsággal is el van látva, mint az ujjlenyomat olvasó, Thunderbolt csatlakozó és sok más. Ha megnézzük a Dell laptop árakat, akkor egyértelműen megjegyezhető, hogy a határ a csillagos ég. Aki akar 1 millióért laptopot venni, az a Dell-től tud. Cserébe pedig az abszolút legjobbat kapja, melyet jelenleg a technológia kínál.