Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Hol járnak az LG TV árak?

LG TV ár

LG TV ár

Az elektronikai termékek árai mindig is tág határok között mozogtak, hiszen vannak a piacon egyszerűbb, szimplisztikus eszközök és vannak prémium high-end eszközök is, melyek már jóval drágábbak, hiszen a legmodernebb technológiákkal vannak ellátva. Az LG TV árak is ennek megfelelően alakultak az elmúlt években. Az egyre modernebb smart TV-k ára szépen kúszik felfelé, ahogy egyre több újdonság kerül beléjük, és a kép is egyre szebb lesz.

Elég csak ránézni az 55″ LG OLED55C8PLA modellre, melynek ára akcióktól függően 700.000 és 350.000 forint között mozog. Ez az a televízió, ami a tévézés és a házimozi szerelmeseinek ajánlott. Lenyűgöző képe van, és mindent tud, amit manapság egy okos tévének tudnia kell. Az LG OLED55C8PLA televízió 4K UHD felbontásával és 55” képátlójával, hihetetlenül részletgazdag és éles képet nyújt a néző számára, az OLED kijelző pedig milliónyi színkombinációt képes megjeleníteni olyan élénk jelleggel, hogy mellette a valóság már nem is tűnik igazinak.

A szélesebb színspektrum és mélyebb színtelítettség egyértelműen lekörözi a konkurenciát ebben az árkategóriában, de az LG itt nem állt meg, ugyanis 40 W-os teljesítményű hangszórókkal, DTS dekóderrel és Dolby Atmos térhatású hangzással is ellátták ezt a modellt. A hab a tortán a VR tartalommal való kompatibilitás, tehát Oculus RIFT sem fog már kelleni, hiszen a tévé ezt is tudja. Miért ne? Ha 4K-ban akarunk filmet, streamet, Youtube videókat és egyebeket nézni, akkor az OLED55C8PLA LG TV árát muszáj lesz megfizetni.

Nem éppen egy olcsó tévé, azonban cserébe egy igazi monstrumot kapunk, melyen a tévézés egyszerűen élmény. Népszerű választás ez az LG modell házimozikba, ugyanis rendelkezik Cinema HDR támogatással és 4K Upscaling funkcióval is, tehát a nem 4K anyagokat képes digitálisan 4K-ra alakítani. A távirányító természetesen a múlté, ugyanis a Thinq AI hangvezérlés alapú irányítást biztosít, így pedig 1 másodperc alatt megtekinthető a multimediális galéria, bekapcsolható a játékkonzol de akár kiválasztható a megfelelő tv-csatorna is. Ez a jövő!