Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Hol járnak manapság a HTC mobilok?

HTC mobilok

HTC mobilok

A HTC telefonok igen népszerűnek számítattak pár évvel ezelőtt, manapság azonban kicsit alábbhagyott a lelkesedés velük kapcsolatban az okostelefon piacon. Alapvetően középkategóriás telefonokról volt szó, melyek jól teljesítettek a hétköznapokban, azonban kifinomultságban egyértelműen alulmaradtak az akkori Samsung és Apple készülékek mellett. A HTC telefonok azóta megtalálták helyüket a piac középkategóriás szegmensében és az U, valamint a Desire sorozat 12-es modellei egész nagy népszerűségnek örvendenek.

100 és 500 euró között lehet jelenleg HTC okostelefonokat vásárolni, ami nem mondható rossz árnak, és az 500 eurós készülékek már a felső kategória határait nyaldossák minőségi hardverrel és szoftverrel. A 6 colos ultravékeny keret, a nyomásérzékeny gombok, a 4 kamerás rendszer és az egyéb extrák igen vonzóvá teszik 2020 HTC készülékeit. A gyűrtó szerint az új HTC telefonokban egy teljesen új formaterv valósul meg egy új érintésérzékelő funkcióval és intelligens, érzékelős szélekkel, ami alapvetően a kényelmes, egykezes használat érdében jött létre.

A régebbi készülékekből már jól ismert Snapdragon 845 processzor adja a telefonok szívét, mely a HTC U12+ alapja. Az U12+ számít jelenleg a HTC zászlóshajójának. Olyan, mint az iPhone-nak az XS Max vagy a Samsung-nak az S10+. A telefonok legnagyobb selling point-ja a teljesen felújított és modernizált kezelhetőség, melyet az Edge Sense technológia tesz lehetővé. Az érdekessége az egésznek az, hogy a szorítás mellett például új funkciókat is lehet használni ahhoz, hogy egyedi funkciókat nyissunk meg és aktiváljunk.

A további gesztusok és művelek például a dupla érintés és a nyomva tartás. Mindez azért jött létre hogy kényelmes, egykezes használat valósuljon meg gyorsabban és egyszerűbben. Mindenesetre a modern HTC telefonok széleskörű igényeket képesek kielégíteni és főleg arra koncentrálnak, hogy az okostelefonos élményt maximalizálják kezelhetőség és praktikum terén. Ha számít a praktikus kezelhetőség és a menő mozdulatok, akkor a HTC telefonokat érdemes kipróbálni.