Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Ismerje meg az iPhone 7 tok és üvegfólia kínálatot!

A biztonságot jelentő iPhone 7 üvegfólia

A biztonságot jelentő iPhone 7 üvegfólia

Érdekes fejleményre került sor az mobiltelefonok fejlesztése során, hiszen egyre jobban azt az elvet vallják a tervezők, hogy a jól bevált, a vásárlóközönség által is elismert eszközöket meg kell tartani az új telefonokban is. A telefonok piacán kiemelkedően magas helyet foglal el az Apple, az iPhone szériájú telefonokkal. Az új 7-es széria a közeljövőben, a gyártó ígérete szerint szeptemberben kerül hivatalosan bemutatásra.

Már az év elején az iPhone 7 tok és fóliagyártók már megkapták az adatokat, hogy a megfelelő intézkedéseket elvégezhessék, a gyártási sorok átalakításához. Az iPhone telefonok hátterében sokmillió dolláros eredeti és kompatibilis kiegészítők piaca él. Ezeken a piacokon működő gyárak és beszállítók nagy része hivatalosan is elismert iPhone forgalmazók. Ezért számukra az új telefonok adatait megegyezés alapon, még a tervezési fázisban átadják. Természetesen mindegyik gyártónak csak a legszükségesebb adatokat szolgálják ki. Már márciusban megkapták az új telefon külső paramétereit a kínai iPhone 7 tok gyártói, hogy átállhassanak rá.

A magas vezetői közegben arra számítanak, hogy az első pár hónapban rekord mennyiségben fognak igényelni telefonokat és vele együtt az iPhone 7 tokokat is. Mint minden ilyen mobiltelefon újdonság piacra dobásának alkalmával, az egész telefonipar felpezseg. Hónapok óta, az iPhone 7 üvegfólia gyártók, jelentős mennyiségben készítik az új telefonhoz ezt a kiegészítőt, habár amikor a gyártást elindították még nem lehetett tudni a telefon végleges alakját.

Az iPhone 7 üvegfólia gyártásában azonban az a nagy lehetőség van, hogy a fólia újraszabása, stancolása roppant egyszerűen megoldható, ezért valószínűleg nem idegenkedtek a gyártási sort elindítani. Mivel az iPhone 7 üvegfólia nélkül kár és vétek lenne az új telefonokat használni, a gyártók időben nagymennyiségű fóliát szándékozik raktározni. Érdekes módon, az egész iPhone piac abban reménykedik, hogy a telefon beváltja a reményeket, miszerint ez a sokkal gyorsabb és elegánsabb mobil óriási sikerre fog szert tenni.