Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Kényelmet garantáló kapunyitó távirányító

Kapunyitó távirányító

Egy teljesen hétköznapi életkép, hogy hazaérkezvén este az egész napos fárasztó munkából megállunk az autóval a kapu előtt és kiszállunk, hogy kinyissuk azt, majd beparkolás után jön a bezárás. Ez akkor is így történik, ha éppen viharos szél van odakint, vagy éppen szakad az eső, esetleg repkednek a mínuszok. Nagyon kellemetlen dolog ez, ami ellen érdemes tenni.

Ha már létezik kapunyitó távirányító, akkor miért is ne használhatnánk azt? Csak egy gombnyomás az egész és azonnal nyitva is a bejárat. A technika jóvoltából, ma már nagyon könnyedén és kedvező áron telepíthetünk olyan rendszert, ami jelentősen megkönnyíti az életünket. A kapunyitó távirányító ennek a szettnek az egyik fontos része.

Voltaképpen egy adóegység, ami jelet küld egy vevőnek, majd az továbbítja azt a motornak, hogy bekapcsoljon. Bonyolultnak tűnhet, de igazából remekül felépített egységről van szó, ami egyetlen mozdulatra végzi a dolgát. A kapunyitó távirányító jóvoltából, nincs többé elázás vagy fázódás a hidegben, mert a nyitás és zárás az autóból megoldható.

Vannak olyan szerkezetek, amik alkalmasak több funkcióra, így akár még külön a garázsbejárót is kitárhatjuk vele. Gyakori kérdés, hogy mi van akkor, ha a kapunyitó távirányító valamiért megsérül? Ez esetben nincs miért megijedni, mert könnyedén rendelhető másik, amelyik egy rövid szinkronizálást követően már pótolja is az előzőt. Ettől függetlenül nem árt, ha kellően figyelünk a szerkezetre, hogy ezzel megelőzzük a kellemetlen helyzeteket. Bármilyen furcsa is, de a kapunyitó távirányító megváltoztatja az életünket.