Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Kezdenek teljesen kifutni a piacról iPhone 4S-ek

Iphone telefon

Iphone telefon

Az iPhone egyre nagyobb sikernek örvend. Nemcsak Amerikában bolondulnak meg érte, hanem itthon is. Erre pedig csak annyi a magyarázat, hogy a készülék remek felhasználói élményt biztosít és a minimalista design is meghozza a hatását. Az emberek azt szeretik, ha minden a kezükre esik, főleg akkor, amikor gyorsan akarnak valamit elintézni a telefonon.

Az iPhone 4S jelenti a készülék történelmének kezdetleges periódusát, hiszen azóta a gyártók már eljutotta az iPhone 7-ig is. Természetesen a 4S-t már igen nehéz megtalálni, mert kezd eltűnni a piacról. Teljesen érthető, hogy senki nem fog egy kezdetleges modellt megvásárolni, amikor már számos új változatot fejlesztettek ki, jobbnál-jobb opciókkal. Nézzük csak meg, hogy milyen előnyei és hátrányai voltak ennek a készüléknek. Ami mindenképp mellette szól, hogy gyors és esztétikus. Ahhoz képest, hogy egy 2011-es modellről van szó, az iPhone 4S kamerája igen jó minőséget biztosít.

Sirit biztosan mindenki ismeri már, hiszen a beépített hangvezérlés segít az alkalmazások átláthatóságában és szinte bármilyen kérdésre gyors választ a könnyebb telefonhasználat. A sima 4-el szemben, a 4S dizájnja nem sokat változott, ami csalódást jelenthet a felhasználóknak, hiszen sokan arra vártak, hogy látható változás kerül majd a polcokra a 4S formájában. Ami azonban nagy pluszpontnak számít, hogy a készülékben található hardware remek minőségű és hosszú élettartamot biztosít.

Aki már rendelkezik egy bármilyen típusú iPhone-al, az bizonyára nem fog többé más márka mellett dönteni. A könnyű kezelhetőség, egyszerű dizájn és az applikációk széles választéka sokkal többé teszi ezt a telefont, mint egy okostelefon. Viszont a 4S modellre már nem igazán van kereslet, ami érthető is, hiszen az új változatok mindig egy másik szintre viszik az Apple telefonok fogalmát. Akinek van egy ilyen készüléke és egy megbízható szervizt keres, ahol profin javítják a telefonokat, az vegye fel a kapcsolatot az iSamurai iPhone szerviz és kereskedés 1062 Budapest, Váci út 1-3, +36-30-663-73-78-os telefonszámon, ahová személyesen is ellátogathat.

Print Friendly, PDF & Email