Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

LCD TV árak 2019-ben

LCD TV ár

Az elektronikai termékek ára mindig is változatos volt, mióta beindult a biznisz ezen a téren a világon. Amíg léteznek prémium és olcsóbb eszközök, valamint a kettő közötti szakadék, addig az árak is igen változatosak lesznek. Az LCD TV árak 2019-ben főleg attól függnek, hogy mennyire van funkcionalitással felszerelve az adott TV. Az olcsóbb, egyszerű LCD TV-k általában 100.000 forint alatt megvásárolhatók.

Az LG, a Sony és számos egyéb cég gyárt kifejezetten elérhető árú, olcsó LCD TV-ket, melyek remek választásnak számítanak azok számára, akik a hagyományos előfizetések csatornáit szeretnék nézni. Az árak emelkedése akkor szokott érzékelhető lenni, ha olyan modern funkciókkal felszerelt tévéket keresünk, mint például a Samsung QE55Q6FN, mely egy full extrás smart TV. Az okos tévék népszerűsége robbanásszerűen megnőtt az elmúlt években, mivel szerves részét képezik a házimozi rendszereknek.

Ezek a tévék már képesek wifi hálózatokhoz kapcsolódni és sok tévét az okostelefonnal is lehet irányítani. Nézhetünk Youtube videókat a tévéről, de akár online tárhelyekről és felhő alapú szolgáltatásokról is letölthetünk filmeket, így nincs már szükség laptopokra és HDMI kábelekre, ha egy letöltött filmet akarunk megnézni. A smart TV-k igazi előnye a praktikum és a fejlettség, azonban áraik határa ténylegesen a csillagos ég. Általában egy használható smart TV 150-200.000 forintnál kezdődik.

Cserébe viszont a Samsung QE55Q6FN-hez hasonló tévék olyan modernitásokkal vannak felszerelve, mint a Smart Hub, a Quantum Dot technológia (tökéletesebbé teszi a legfinomabb színárnyalatokat és részleteket), a Q Contrast technológia (fejlett kontrasztbeállítások), valamint a Q HDR Elite technológia és a HDR10+ dinamikatartomány. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy az ilyen tévék képe sokkal élénkebb és valósághűbb, mint az átlagos LCD TV-k képe. Ebben a kategóriában azonban értelemszerűen az LCD TV ár is sokkal magasabb. A minőséget meg kell fizetni, cserébe viszont páratlan élményt kapunk!