Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Left Alive ajándékkal és izgalmas háttértörténettel

Left Alive ajándékkal

Left Alive ajándékkal

A videojátékok révén rengeteg különféle világot fedezhet fel. Amennyiben szereti a jövőben játszódó történeteket és szívesen képzeli magát bele egy több tíz vagy száz évvel későbbi valóságba, akkor a Left Alive ajándékkal is jó szórakozást fog biztosítani Önnek. Ezzel a távoli jövőbe, 2127-be repülhet el Nova Slava városába, ahol folyamatos háborúk dúlnak.

Az itt zajló eseményeket három karakter szemszögéből ismerheti meg, kedve szerint nyílt harc vagy lopakodás közben. Az ellenfelei óriási mechek, páncélozott járművek és katonák lesznek, akikkel szemben csapdákkal és különböző gyűjthető fegyverekkel veheti fel a harcot.

Ha felkeltette az érdeklődését ez az érdekes játék, akkor lépjen be a www.videojatekbolt.hu oldalra és keresse a Left Alive ajándékkal ajánlatot a PS4 termékek között. Mivel most a Left Alive ajándékkal kapható, a pénzéért nemcsak a játékot fogják elküldeni Önnek, hanem egy témában ehhez passzoló fémdobozt is, így a 15000 forintos ár kimondottan kedvezőnek mondható. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!