Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Melyik a legjobb laptop a piacon?

legjobb laptop

Legjobb laptop

Központi szerepük van a laptopoknak manapság sok ember életében, hiszen ezek a hordozható számítógépek a munkát és a produktivitást rendkívül mobilissé tették. Laptopok és notebook-ok segítségével bármikor probléma nélkül dolgozhatunk egy szabad téren, buszúton vagy egyéb környezetben is, ahol egy robosztus asztali PC-t beüzemelni igencsak problémamentes lenne. Sokan már a számítógépes játékok terén is preferálják a laptopokat, ugyanis alacsonyabb energiafogyasztású, csendesebb és kompaktabb laptopok vannak a piacon, mint gamer gépek.

A gamer laptopok természetesen pont ugyanolyan drágák, sőt, néha drágábbak is, mint a PC-k, mivel komolyabb technológia kell az erőmű alkatrészeinek kis helyre való összezsúfolásához. Ennek ellenére jobbnál jobb laptopok kerülnek a piacra minden évben, melyek a teljesítmény határait feszegetik. De vajon melyik a legjobb laptop jelenleg a piacon? A Lenovo ThinkPad P72 20MB0000GE Notebook egyértelműen a lista élén szerepel.

Ha a technológia csúcsát keressük, akkor jó eséllyel meg is találtuk, ugyanis sokak szerint ez a legjobb laptop jelenleg a világon. Sajnos az ár sem éppen alsó kategóriás, ugyanis több, mint 2 millió forintot kell fizetnünk ezért a csodáért, ha haza akarjuk vinni. Az Intel Xeon E-2186M processzor olyan feldolgozóképességet hoz a motorháztető alá, melyet mindenki megirigyelne. Zenét akarunk szerkeszteni? Esetleg filmzenét vagy komplett filmeket vágni?

Az ilyen fajta szuperszámítógépeknek ez már meg sem kottyan. A Lenovo Thinkpad P72 egy elegáns laptop, mely egyértelműen azoknak ajánlott, akiknek hatalmas feldolgozóképességre van szükségük kompakt kiszerelésben. A 32 GB DDR4 RAM, a 3840 x 2160 pixeles kijelző, az integrált UHD Graphics P630 grafikus kártya, továbbá a dedikált NVIDIA Quadro P5200 kártya, az 1 terrabájtos SSD és még sok egyéb alkatrész felel azért, hogy a Thinkpad P72 a legjobb laptop legyen a világon. Bivalyerős alkatrészek ezek, melyek garantálják, hogy egy abszolút multifunkciós gép legyen kezeink alatt. Multimédiás munkák, a legmodernebb játékok max grafikán, semmi ne jelent problémát.