Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Melyik a legjobb Samsung dual sim telefon?

Samsung dual sim telefon

Samsung dual sim telefon

Amióta az első kínai telefonokban megjelent a dual sim kiegészítő, az okostelefon piac szinte minden résztvevője átvette azt a trendet, hogy már a prémiumtelefonokba is két sim kártya helyezhető. Először az olcsó Xiaomi és Huawei telefonokban láthattunk ilyen törekvéseket, ami azért volt érdekes, mert a drágább telefonokban nem nagyon volt dual sim lehetőség, csak az olcsóbbakban. Az utazók, üzletemberek és vállalkozók azonban igényt tartottak arra, hogy prémium telefonukban is kihasználhassanak 2 előfizetést, az okostelefon piac pedig válaszolt az igényekre.

A Samsung, az Apple és sok más gyártó is elkezdte dual sim kivitelben készíteni telefonjaikat. A legjobb Samsung dual sim telefon manapság is jó eséllyel az S10, mely jelenleg, 2020-ban, a Samsung zászlóshajója az okostelefonok piacán. A Galaxy S10+ sok szempontból is királyi státusszal dicsekedhet. Az ár természetesen a prémium kategóriánál megszokott, azonban a legmodernebb szoftver, hardver, gyönyörű kijelző és természetesen a dual sim funkcionalitás is adott.

Maga a készülék elég termetesre sikerült, a 6,1 hüvelykes képátló mellett viszont nem sokkal nagyobb 5,8-as Samsung Galaxy S8 vagy S9-hez képest. Az S10+ telefont már nem igazán egy kezes használatra tervezték, azonban az ergonómia jelentős mértékben javult. A legjobb Samsung dual sim telefon azonban akkor szerepel igazán jól, ha megnézzük a képernyő és a hardver specifikációit. A 6.4 hüvelykes, 1440 x 3040 pixeles Infinity-O Dynamic AMOLED elképesztően szép képet ad minden megjelenített tartalomról és olyan éles, hogy a képminőségre abszolút nem lehet panasz.

Az Exynos 9820 processzor, a 6-8 GB RAM, az 512 GB belső tárhely és a grafikus gyorsító minden alkalmazást és játékot fénysebességgel röpít a készüléken, így a szórakozás is adott. Mindezek mellé hozzájön a dual sim kivitel, ami lehetővé teszi, hogy külföldön is használhassuk külön készülék nélkül előfizetésünket. A legjobb Samsung dual sim telefon egyértelműen az S10 és az S10+, mivel felhasználóbarát és prémium készülékek. Érdemes őket kipróbálni!