Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Mindent átfogó szolgáltatások

Citroën Cactus

A Citroën Sipos csapata megbecsüli az ügyfeleit, ennek tekintetében számos hasznos szolgáltatás jött létre, amelyekről egytől-egyig tájékozást kaphatunk. Ezekről bővebb információt a http://citroensipos.hu/szolgaltatasok/szerviz címen fogunk találni.

A kárügyintézés nagyban meg fogja könnyíteni a dolgunkat, amennyiben valamilyen baleset során megsérül az autónk. Segítséget fogunk kapni akkor is, amikor szeretnénk az autó átvizsgálását, mert ilyenkor biztonságosan vághatunk neki egy nagyobb útnak is.

Ez már garanciát jelent arra, hogy a jármű nem fog cserbenhagyni egy váratlan pillanatban. A http://citroensipos.hu/szolgaltatasok/szerviz címen tájékozást kaphatunk arról is, hogy mennyibe kerül egy műszaki vizsga és megtudhatjuk ennek a menetét is. Időt és pénzt spórolhatunk meg, mert akár 1 órán belül lehetséges a vizsga megújítása.

A http://citroensipos.hu/szolgaltatasok/szerviz címen olvashatunk a Technature autóápolási termékekről, amelyeket a Citroën fejlesztett ki. Olyan tisztítószerekről van szó, amelyek környezetbarát adalékanyagokat tartalmaznak.