Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Mire képes az ütésálló okostelefon?

Ütésálló okostelefon

Valamikor, jó néhány évvel ezelőtt volt egy olyan mobilkészülék, ami arról volt híres, hogy bárhogyan vágtuk a földhöz semmi baja nem lett. Még a kocsi kereke is átmehetett rajta, mert meg sem kottyant neki. A modern változatok megjelenésével búcsút mondhattunk ennek a tulajdonságnak, legalábbis egy ideig. Az ütésálló okostelefon ugyanis megjelent és elkezdet teret hódítani.

Nem mindenki vágyik ilyen egyedi szerkezetre, mert sokan úgy gondolják, hogy képesek vigyázni arra, hogy ne essen semmi bajuk, cserébe inkább a belső tulajdonságok legyenek továbbfejlesztve. Ennek ellenére az ütésálló okostelefon bizonyos szakmák művelői körében hihetetlen népszerűségnek örvend.

Ha mondjuk építkezésen vagy a természetben dolgozunk, akkor bizony vannak olyan esetek, hogy akár nagyobb mechanikai hatást is el kell nyelnie a terméknek. Az ütésálló okostelefon áll elébe a kihívásoknak. Bár a gyártók nagy gonddal hozták létre, azért ne feledjük el, hogy nem elpusztíthatatlan rendszerről van szó.

Nem mindegy ugyanis, hogy egyszerűen csak kirántjuk az ütésálló okostelefon készüléket a zsebünkből és onnan csapódik például az aszfaltra vagy egy állványon ücsörögve ugrik ki a kezünkből és esetenként több 10 métert repül, majd képernyővel lefele a betonnak ütközik. Ezt a hatást nem sok minden volna képes túlélni, ezért ne is várjuk el tőle sem. a kisebb balesettekkel szemben viszont nagyon is megállja helyét az ütésálló okostelefon . A külső értékek nem mennek a belső tudás rovására, mert nagy tudással és könnyű kezelhetőséggel bírnak ezen műszaki csodák.