Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Mit tudnak a modern Sony bluetooth mp3 lejátszók

bluetooth mp3 lejátszó

Bluetooth mp3 lejátszó

Az okostelefonok térnyerésével és elterjedésével az olyan eszközök, mint a CD lejátszók, magnók, mp3 és mp4 lejátszók nagyrészt elvesztették piacképességüket, hiszen manapság már egyetlen készülék biztosítja mindazt, amit régen egy bizonyos eszköz tudott. Külön kellett tehát mp3 lejátszó a zenehallgatáshoz, mp4 lejátszó a videók megtekintéséhez és számítógép az internetezéshez. Amióta az okostelefon ezeket egyesítette, az olyan klasszikus és régen jól ismert elektronikai termékek, mint a bluetooth mp3 lejátszó egy kicsit háttérbe szorultak.

Azonban manapság is van még néhány cég, mely foglalkozik ilyen eszközök gyártásával, hogy a régi eszközök szerelmesei is megtalálják amit keresnek. A Sony kifejezetten minőségi és prémium mp3 lejátszókat gyárt, melyek igen modern technológiákkal készülnek. Az áruk cserébe igen magas, így ezek az eszközök inkább azoknak ajánlottak, akik szeretnék átélni a régi bluetooth mp3 lejátszók feeling-jét.

A Sony NW-A45például a klasszikus Walkman modellje alapján készült és közel 60.000 forintos árával igencsak jól mutatja, hogy a Sony termékek bizony nem kifejezetten olcsók. Cserébe azonban ez a bluetooth mp3 lejátszó igen modern technológiákkal lett ellátva, melyek maximalizálják a zenehallgatás élményét. Az LDAC technológiának köszönhetően igen szép hangminőség érhető el és a Bluetooth stream-elés is elérhető a felhasználók számára. Sokan mondják, hogy ha a kezeink között akarjuk érezni a stúdióminőséget, akkor az NW-A45 jó választás.

A CD-nél jobb minőségben a nagy felbontású hanggal lát el minket ez a kis eszköz, melynek egyik fő része az S-Master HX technológia, mely garantálja a maximális minőséget és a nagy felbontású hangzást azáltal, hogy csökkenti a torzítást és a zajt, hallhatóvá téve a zene összes finom részletét. Ha az NW-A40 sorozatot egyébként a kifejezetten hozzájuk tervezett IER-NW500N fejhallgatóval használjuk, akkor a legújabb digitális zajszűrés technológia is rendelkezésre áll, mely a fejhallgatóba épített mikrofonok és a digitális zajszűrő motor által együttműködve kioltják a nem kívánatos hangokat. Érdemes megismerni a Sony bluetooth mp3 lejátszóit!