Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Samsung S10 Lite tok többféle színben

Samsung S10 tok

Samsung S10 tok

Bár a mondás úgy tartja, hogy „jobb későn, mint soha“, azt azért ne feledjük el, hogy sokan úgy gondolják „jobb előbb, mint utóbb“.

Aki nem szeretné sokáig halogatni a telefonja védelmét, az már most rendelhet egyet a Samsung S10 Lite tok valamelyikéből, hiszen a smartdiszkont.hu webáruházban többféle modell közül válogathat. 2019 február 20-án megtörtént a nagy leleplezés és a Samsung hivatalosan is bemutatta az új csúcskészülékeit.

Természetesen mi is hozzájuthatunk ezekhez a remek modellekhez, amelyek elképesztő technológiával lettek felruházva. Bár ezt eddig már megszokhattuk ettől a gyártótól. Sajnos, a telefonokat elég egyszer véletlenül elejteni és máris apró darabokra törhet a hátlap, na meg természetesen a képernyő.

A Samsung S10 Lite tok révén ezt ki lehet védeni. A precíz tervezésnek hála, az ütődések által bekövetkezett sérülések esélye a minimálisra csökkenthető. Így már nem kell mindennap attól rettegnünk, amikor előkapjuk a készüléket, hogy véletlenül széttörjük. A Samsung S10 Lite tok mellé nem árt egy képernyővédő üvegfóliát is beszerezni.