Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Valóban sokat nyújtó Dual SIM okostelefon

Kartyafuggetlen okostelefon
Kártyafüggetlen okostelefon

A modern kor nemcsak kényelmet hozott magával, hanem elég sok elvárást is. Gyakran csak kapkodjuk a fejünket egyik helyről a másikra, hogy mitévők legyünk. Amikor megjelentek a mobil készülékek, már sejteni lehetett, hogy nem feltétlenül lesz elég csak 1 darab, mert a céges és magánhívásokat általában más-más eszközön szokta mindenki fogadni. Ezért is kifejezetten hasznosak a Dual SIM okostelefon változatok.

Két legyet üthetünk egy csapásra

Nemcsak sokoldalúan használhatóak, de még az is megoldható esetükben, hogy 2 teljesen különböző számról fogadjunk vagy indítsunk hívásokat. Nagy megkönnyebbülés ez sokaknak, mert így nem kell külön mobilokkal bajlódni, figyelni azok töltöttségi szintjét és hasonló problémákra.

A Dual SIM okostelefon könnyedén kezelhető. Csak mindig meg kell adni, hogy pontosan melyik kártyáról akarjuk kezdeményezni a hívást vagy küldeni az üzenetet. A legtöbb modern kivitel már alapból ilyen formában kapható. A Dual SIM okostelefon több márka kínálatában megtalálható és folyamatos fejlesztés alatt áll. Nincs akadálya annak, hogy a családtagok és a munkatársak is utolérjenek bennünket, ha annak szükségét érezzük.

Így biztosan kihasználhatjuk a legkedvezőbb lehetőségeket

A legújabb Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon modellek akkor is jól teljesítenek, ha különböző szolgáltatóktól származó SIM-kártyákkal működnek. Néha az egyik szolgáltató ajánlata jobb a nagyobb internetes csomagok miatt, míg a másik korlátlan kapcsolatot biztosít például barangolás közben. Ha mindkét ajánlatot kihasználjuk, akkor sokat spórolhatunk.

A Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon olcsón biztosít lehetőséget a beszélgetésre külföldre utazva is, mert lehetővé teszi, hogy használjuk a helyi szolgáltatót, ugyanakkor elérhetőek maradjunk az otthoni számunkon is.

Mentsük el a kontakt adatokat, ahová csak szeretnénk

A két SIM-kártyával dolgozó olcsó okostelefon kártyafüggetlen kivitelben arra is használható, hogy bizonyos névjegyeket kizárólag az egyik számra rögzítsünk, míg a másik SIM-kártyán ennek a névjegynek a megtekintésére nem lesz lehetőségünk. A SIM-kártyáknak pedig külön nevet is adhatunk, ha szeretnénk egyértelműen megkülönböztetni azokat.

Már csak az a kérdés marad hátra, hogy mi bírni fogjuk-e az állandó telefonálást vagy az gyorsan eléri a tűréshatárunkat és akkor a Dual SIM okostelefon hamar lenémításra kerül.

A technikai elemek folyamatosan fejlődnek és igyekeznek a gyártók olyan termékeket megalkotni, amelyek segítik a kihívásoknak való megfelelést, de azt nem felejthetjük el, hogy az embernek kell a rendszeres pihenés, amikor egyáltalán semmilyen vagy csak minimális inger éri minden irányból.