Mobilok, kütyük, elektronikus cuccok…

Vegyünk Samsung telefonokat olcsón?

Samsung telefonokat olcsón

Samsung telefonokat olcsón

Az olcsó Samsung telefonok igen népszerűek voltak az elmúlt években a vásárlók körében főleg azért, mert maga a Samsung egy világmárka és termékei minden egyes árkategóriát, célközönséget megcéloznak. A Galaxy S és Note szériák természetesen a prémium szintet képviselik, azonban a Samsung mindig is biztosított olcsóbb, elérhetőbb árú telefonokat, melyeket olyanoknak szánt, akiknek nincs szükségük a legújabb, legcsicsásabb funkciókra.

Ilyen például a Galaxy A50 és az XCover széria, melyek mind megfizethető készülékek és főleg a leglényegesebb funkciókat tartalmazzák. Az Xcover mindig is a büdzsé kategória volt, ha Samsung telefonok olcsón kellettek, ezért sokan választják még ma is a termékcsaládot. Mint az összes Samsung széria, az XCover is frissül időnként, habár jellemzően nem évente, mint a drágább modellek. A legújabb Xcover a költséghatékonyság ellenére sok olyan extrával rendelkezik, mely a prémium telefonokban volt csak régebben megtalálható.

Ilyen például a víz-, por- és ütésállóság, összegezve tehát az IP68-as és Mil-STD 810G védelem. Az 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixeles TFT panel nem a legnagyobb felbontást adja, de a kategóriában ez a kijelző teljesen megfelel. Samsung telefonok olcsón pont azért is népszerűek, mert a cég is tudja, hogy sok vásárló igénye egyszerű, szimplisztikus.

A szimplicitás azonban nem zár ki olyan extrákat, mint az előlapi fénymérő, közelségérzékelő, beszélgetés/multimédiás hangszóró és egy klassz 5 megapixeles kamera, mellyel egész jó szelfiket lehet csinálni, habár a képminőség érezhetően elmarad a prémium kategóriától, de ez a költséghatékony kategóriában nem is szokott baj lenni. A hátlapra egy 13 megapixeles modul autofókusszal, f/1,9-es lencsével ellátott kamera került, melyet utazás, Instagram, Snapchat során remekül lehet használni. Az Xcover egy praktikus kis modell a Samsung termékpalettáján, mely olcsó és azt biztosítja a felhasználónak, ami valóban szükséges. Érdemes megismerni a legújabb Xcover modellt és kipróbálni a lehetőségeket!